Считано от 01.01.2022 г. ТПП Враца не е част от мрежата на EEN / As of 01.01.2022, CCI Vratsa is not part of the Enterprise Europe Network.

Враца, България

УЧАСТВАЙТЕ В „EU OPEN FOR BUSINESS - НОВИЯТ КОМПАС ЗА МСП“

  07:45, 05 May 21
УЧАСТВАЙТЕ В  „EU OPEN FOR BUSINESS - НОВИЯТ КОМПАС ЗА МСП“

Работите ли в МСП? Имате ли нужда от подкрепа, за да постигнете устойчивост и растеж след пандемията? Присъединете се към онлайн безплатните събития и разберете какво предлага ЕС, за да Ви подкрепи.

Европейските МСП са изправени пред редица предизвикателства при развитието и преминаването към цифров и по-устойчив бизнес. Те също така трябва да се справят с икономическото въздействие от пандемията, предизвикана от COVID-19. Поради тази причина ЕК организира „EU Open for Business - новият компас за МСП“ - информационни сесии, които ще предоставят практически съвети относно полезни програми и инструменти, които могат да помогнат на МСП да се справят  с набелязаните предизвикателства.  По време на събитието участниците ще разберат повече не само за стратегия за МСП за устойчива и цифрова Европа, но също така ще получат практически съвети за:

• Бизнес в единния пазар на ЕС,

• Финансова подкрепа за МСП,

• Интелектуалната собственост и как да я защитим,

• Програмата Еразъм за млади предприемачи,

• Достъп до нови пазари в ЕС и извън него,

• Инициативата CASSINI и как МСП могат да използват космически данни.

Официалният език ще бъде английски, като ще бъде осигурен превод на френски, немски, испански, италиански, полски и португалски. Събитието ще се проведе в уеб-базираната платформа Interactio. Регистрираните участници ще получат връзки към сесиите, които са избрали.

За програма на сесиите, за  повече информация и за регистрация, моля последвайте линка ТУК.

Регистрацията ще остане отворена до 25 май (16ч. CET).