Враца, България

Двустранни бизнес срещи с Румънски компании организирани от ЕЕН център към ТПП Враца

  00:00, 06 Nov 19

На 4-ти и 5-ти ноември 2019 г. в гр. Враца се състоя бизнес мисия на румънски компании, които се срещнаха с фирми от Враца и региона. Бизнес мисията беше организирана чрез мрежата Enterprise Europe Network към Търговско-промишлена Палата Враца. Съорганизатор беше ЕЕН центъра към Университета в Крайова, Румъния.

Компании от Крайова, Румъния, действащи в сферата на производството на мебели, производство на козметика, консултантски организации, производство на дамска конфекция, строителство и земеделие, имаха възможност да се срещнат с местни фирми, да обменят опит и да обсъдят евентуално бъдещо бизнес сътрудничество. Част от срещите се проведоха в конферентната зала на ТПП Враца, а някои от румънските компании посетиха на място местните фирми, където имаха възможност да се запознаят с производствените процеси и да разгледат готовата им продукция.

Събитието беше открито от г-жа Илиана Филипова, заместник председател и изпълнителен директор на ТПП Враца. Гости на бизнес мисията бяха и г-н Габриел Владут, президент на Търговско-промишлената палата в Долж, Румъния, както и г-н Сорин Космулеску  - ръководител отдел в Агенцията за регионално и бизнес развитие на югозападна Олтения.

За повече информация:

тел: 092/ 660271 / 660273;

e-mail: cci-vr@cci-vratsa.org; een.vratsa@gmail.com