Считано от 01.01.2022 г. ТПП Враца не е част от мрежата на EEN / As of 01.01.2022, CCI Vratsa is not part of the Enterprise Europe Network.

Враца, България

"Вие сте предприемач и сте заинтересован от еко-иновативните бизнес модели?

  09:30, 19 Jul 17

Вие вече работите върху устойчиво решение и искате да го надградите? Тогава Green Summer Schools може би е точно за вас!

Нови стартъпи и млади предприемачи, които са ориентирани към устойчиви бизнес модели, може да се запишат за участие в Green Summer School в Германия.

По време на петдневния workshop от 11-15 септември 2017, ще имате възможността да работите активно по утвърждаване на вашите бизнес модели. След това ще имате възможността да получите професионална обратна връзка от фирми, обучители и експерти в сектора на зелените и еко-иновации. В отбори ще се дискутират теми свързани с бизнес модели, финанси, маркетинг и продажби, както и правата на интелектуалната собственост.

В края на Green Summer School отборите ще направят кратки презентации на техните идеи пред жури от експерти. Най-добрите отбори ще бъдат избрани да участват в Green Innovation and Investmen форум в Щутгарт, където ще имат възможност да се срещнат с потенциални инвеститори!

Може да намерите повече информация за Green Summer School в Търговско-промишлена палата Враца, като партньор по проект Еко-иновативно свързан Дунавски регион по транс-национална програма Дунав!

Може да се регистрирате за Green Summer School от 11 до 15 Септември 2017."