Враца, България

Покана за семинар - КАК ДА ПОДГОТВИМ УСПЕШЕН ПРОЕКТ ПО ПРСР 2014-2020г.

  09:59, 07 Nov 16

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Информационен и иновационен център Enterprise Europe Network към Търговско-промишлена палата – Враца, съвместно с Консултантската и обучителна фирма ФИНСИС имат удоволствието да Ви поканят за участие в безплатен семинар на тема:

КАК ДА ПОДГОТВИМ УСПЕШЕН ПРОЕКТ ПО АКТУАЛНИТЕ ГРАНТОВЕ 4.1.,4.2 и 6.4 НА ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ 2014-2020 г. И ПО ДРУГИ АКТУАЛНИ ЕВРОГРАНТОВЕ

Семинарът ще се състои на 15 ноември 2016 г. – вторник от 9,30 ч. до 13,00 ч. в Конферентната зала на ТПП-ВРАЦА, гр. Враца, площад Христо Ботев, Дом на културата, етаж 2.

Лектор на  семинара  ще бъде д-р НИКОЛА ХРИСТОВИЧ. Той е съуправител на консултантската и обучителна фирма ФИНСИС, сертифициран управленски консултант – СМС, автор на редица Наръчници за управление на проекти, както и съорганизатор и лектор на множество семинари в София и страната.

Семинарът е безплатен за участниците му, но при интерес към него Ви молим да заявите Вашето участие като попълните приложената регистрационна карта за семинара и ни я върнете на e-mail cci-vr@onlinе.bg

Програмата на семинара можете да намерите тук