Считано от 01.01.2022 г. ТПП Враца не е част от мрежата на EEN / As of 01.01.2022, CCI Vratsa is not part of the Enterprise Europe Network.

Враца, България

27 май 2015 - Ден на заинтересованите страни

  11:10, 18 May 15

Европейска агенция по химикалите (ECHA) организира за 10-ти път Ден на заинтересованите страни, който ще се проведе на 27 майв Конферентния център на ECHA в Хелзинки.

Може да гледате конференцията на живо чрез web-streaming. Линк ще бъде публикуван на страницата на ECHA (http://echa.europa.eu/) 24 часа преди началото на събитието.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с последните актуални новини от Европейска агенция по химикалите, европейски браншови асоциации и неправителствени организации. Събитието се провежда  във връзка с Хелзинкския форум за химикалите в периода 28-29 май. 

Запитвания за предстоящи събития може да отправяте към Европейска агенция по химикалите на следния имейл адрес: echa-events@echa.europa.eu

Информация за организирани предстоящи събития може да получите от следния линк: http://echa.europa.eu/bg/news-and-events/events#10th-stakeholders-day