Враца, България

Покана за участие в двустранни бизнес срещи по време на Международен селскостопански панаир - 11 май 2015г., гр. Нови Сад, Сърбия

  14:17, 09 Apr 15

Център Enterprise Europe Network към Търговско-промишлена палата – Враца, има удоволствието да Ви покани на двустранни бизнес срещи „AgroB2B@NSFair", които ще се проведат на 11 май 2015г. в гр. Нови Сад, Сърбия

Събитието се организира от мрежата на Enterprise Europe Network в Сърбия, в сътрудничество с партньорски организации на мрежата от Европа по време на 82-рото издание на Международния селскостопански панаир. 

Международните двустранни бизнес срещи предоставят допълнителна възможност за фирмите да намерят международни партньори на панаира. На участниците се предлага възможността сами да изберат своите потенциални партньори, в съответствие с техните собствени нужди и интереси. 

Международните бизнес срещи са насочени към компании и организации, свързани с производството и търговията с храни
В допълнение, събитието е отворено и за компании от секторите: 
- селскостопанска техника и оборудване; 
- торове и препарати за растителна защита; 
- опаковки; 
- възобновяеми енергийни източници в областта на селското стопанство;
- обработваема и оранжерийна техника; 
- иновационни технологии в селското стопанство и др.
 

Международният селскостопански панаир в гр. Нови Сад (от 9 до 15 май 2015) е най-големия търговски панаир в областта на селското стопанство в Западните Балкани и Югоизточна Европа. След неговите успешно проведени 81 издания, панаирът е запазил челната си позиция сред изложенията в тази област.

Панаирът предлага 40 000 кв.м. открита изложбена площ за селскостопанска техника и 9 000 кв. м. закрита площ за изложителите от свързаните сектори и вериги.  Един от най-важните аспекти на панаира е откритото пространство от 5000 кв.м., предвидено за националната изложба на животновъдството.  През 2015г. официални страни-партньорки на изложението ще бъдат Италия и Обединените арабски емирства.

Участието в събитието е безплатно!

За повече информация можете да посетите уеб сайта на събитието: http://agrob2b-nsfair2015.talkb2b.net/

При желание за участие можете да се свържете с нас:
Enterprise Europe Network - Враца
Търговско-промишлена палата – Враца
бул. Хр. Ботев 24
п.к. 267, 3000 Враца
тел.: 092 660273/660271
факс: 092 626308
e-mail: cci-vr@online.bg
Миглена Асенова, Станислава Трифонова