Считано от 01.01.2022 г. ТПП Враца не е част от мрежата на EEN / As of 01.01.2022, CCI Vratsa is not part of the Enterprise Europe Network.

Враца, България

ENTERPRISE EUROPE NETWORK - Враца ОРГАНИЗИРА B2B СРЕЩИ АТИНА 2014 ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВА С ГРЪЦКИ ПРЕДПРИЯТИЯ

  09:29, 02 Jun 14

ENTERPRISE EUROPE NETWORK - Враца ОРГАНИЗИРА B2B СРЕЩИ АТИНА 2014 ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВА С ГРЪЦКИ ПРЕДПРИЯТИЯ

Място на провеждане: Атина, Република Гърция

Дата на провеждане: 11 март 2014 г. (9:00 – 18:30)

Няма такса за участие.

Целта на срещата е да се насърчи създаването на бизнес партньорства с гръцки предприятия от секторите:
- Хранително-вкусова промишленост / Преработка на храни / Аквакултури;
- Биотехнологии;
- Енергиен сектор;
- Туризъм.

Събитието е много подходящо за фирмите, търсещи бизнес и инвестиционни възможности в Гърция, навлизане на гръцкия пазар, създаване на нови бизнес контакти с чуждестранни потенциални партньори, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми.

B2B събитието ще се проведе един ден след конференция на високо равнище (10 март 2014 г.), която се организира под егидата на гръцкото председателство на Съвета на ЕС с участието на заместник-председателя на Европейската Комисия Антонио Таяни. Очаква се на събитието да присъстват министър-председателя на Гърция Андонис Самарас и министрите Хадзидакис, Кефалояни и Варвициотис, както и много ключови бизнес личности.

МЕЖДУНАРОДНИТЕ БИЗНЕС СРЕЩИ на 11 март 2014г. се организират от най-голямата информационно-консултантска мрежа в подкрепа на малкия и среден бизнес в рамките на Enterprise Europe Network, финансирана и създадена от Европейската комисия. Услугите, предлагани от 600 партньорски организации в над 50 държави, включват намиране на партньори за търговско сътрудничество, научни изследвания, технологични трансфери, консултации и информация за актуални европейски програми за подпомагане на бизнеса на европейско ниво и др.

Enterprise Europe Network ще осигури превод от английски на български език по време на бизнес срещите, ако е необходимо, както и организационно съдействие за предварителен подбор на фирми за двустранни срещи и регистрация.

КРАЕН СРОК ЗА ПЪРВОНАЧАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ: 20.02.2014
Онлайн подбор на фирми за двустранни срещи и потвърждение на участието: 24 февруари - 02 март 2014
!!! Само фирми, които са направили първоначална регистрация, могат да правят подбор на фирми за двустранни срещи.

За повече информация и регистрация:
Enterprise Europe Network – Враца
към Търговско-промишлена палата - Враца
3000 Враца, ул. ”Христо Ботев” №24
тел: 092 660271;
e-mail: cci-vr@online.bg
http: www.cci-vratsa.org