Считано от 01.01.2022 г. ТПП Враца не е част от мрежата на EEN / As of 01.01.2022, CCI Vratsa is not part of the Enterprise Europe Network.

Враца, България

Покана - "Европейски ден на предприемача"

  11:01, 22 Oct 13

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Имаме удоволствието да Ви поканим на 11-тия ежегоден форум за насърчаване на предприемачеството в България- “The European Day of the Entrepreneur 2013”, който се провежда в рамките на Европейската седмица на МСП на 24-ти и 25-ти октомври 2013г., в Интер Експо Център, гр. София.

Темата на събитието тази година ще бъде: “Науката в подкрепа на иновациите в икономиката”. Различните модули ще засегнат теми като: стартиращото предприемачество, инструментите за насърчаване на сътрудничеството между науката и бизнеса, технологичния трансфер, клъстерната политика, иновациите в обучението по предприемачество, представяне на новата Оперативна програма “Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г., като традиционно събитието ще събере на едно място представители на бизнеса, администрацията, научните среди и инвестиционните фондове.

Събитието се провежда благодарение съвместните усилия на представителството на Европейската Комисия в България, Министерство на икономиката и енергетиката и НИС в Софийски университет "Св. Климент Охридски".

За участие са поканени министри, представители на Европейската комисия, държавните институции, бизнес асоциации и камари, неправителствени организации, академичната общност и други организации, които имат отношение към развитието на предприемачеството в условията на Единния пазар.

Моля да потвърдите Вашето или на Ваш представител участие до 20.10.2012 г. на Теодора Митова по електронна поща: t.mitova@mee.government.bg или директно на сайта на събитието: http://ede.uni-sofia.bg/index.html

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Дата и час
четвъртък, 24 -25 октомври
9:30–17:45

Място на събитието
Интер Експо Център,
бул. "Цариградско шосе" 147,
София 1784,
България

РЕГИСТРАЦИЯ

За да посетите това събитие, регистрирайте се чрез нашия формуляр за онлайн регистрация, наличен на адрес : http://ede.uni-sofia.bg/index.html

УЧАСТИЕТО В СЪБИТИЕТО Е БЕЗПЛАТНО!