Враца, България

Деня на предприемача

  16:32, 19 Sep 11

 Тази година Фондация ТАЙМ има честта да участва в Деня на предприемача (26-27 септември, 2011, Интер Експо Център, София), в рамките на Европейската седмица на МСП.

На 26-ти, понеделник, от 14:00 ч., в зала Руен, ще се състои официална премиера на документалният филм „Предприемачи 21”. Филмът разказва за начина, по които правим бизнес днес. Десетилетия, в които мултинационалните корпорации диктуват икономическото статукво, следвайки модела вземи-произведи-изхвърли, който води към изчерпване на природния капитал. Представени са примери с малки и големи компании от България и Унгария и отношението им към екологичните и социални императиви пред бизнеса на утрешния ден.

След това, от 16:15 ч., в същата зала, ще бъдат представени два проекта на фондацията и продуктите, които се разработват по тях – начини за подпомагане на МСП за намаляване на въздействието им върху околната среда.

Програмата на събитието можете да откриете ТУК!

Ако проявите интерес да присъствате, моля РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ онлайн преди 21-ви септември – СРЯДА. Ако не успеете дотогава, заповядайте за регистрация на място!

Очакваме ви!

Камен Чипев
Директор програми и проекти
Фондация ТАЙМ
+359 888 533 936
ул. "Рачо Димчев" №4
София 1000