Считано от 01.01.2022 г. ТПП Враца не е част от мрежата на EEN / As of 01.01.2022, CCI Vratsa is not part of the Enterprise Europe Network.

Враца, България

Покана за участие

  16:26, 15 Sep 11

С настоящото съобщение бихме искали да Ви информираме за две предстоящи събития и едновременно с това да отправя към Вас покана за участие в тях.

Първото събитие е: AUTO CLUB SHOW 15 – 18 септември 2011 г.

Българска търговско - промишлена палата има удоволствието да Ви покани на първото специализирано изложение - AUTO CLUB SHOW със съвместното участие на автомобилните клубове и вносители в България . Изложението ще се проведе в зала Христо Ботев, Студентски град в периода от 15 до 18 септември. Вратите на мероприятието ще бъдат отворени за посетители всеки ден от 10:00 – 19:00 часа.

Участие в мероприятието ще вземат: Автомотор Корпорация АД, BMW Клуб България, Дженерал Моторс България, Клуб Форд България, Мерцедес – Бенц Клуб България, Опел Клуб България, Пежо Клуб България, София Франс Ауто, които ще представят атрактивни модели автомобили. На изложението любителите на моторните спортове ще могат да видят както ретро и тунинговани автомобили, така и нови модели.

По време на изложението предвиждаме и съпътстваща програма с томболи, игри и конкурси, които да предизвикат допълнителен интерес за аудитория от всички възрастови групи.

Допълнителна информация ще Ви предостави отдел "Панаири и изложби" в БТПП на E-mail: fairs1@bcci.bg и тел.: (02) 989 22 40 и ((02) 8117 428.

___________________________________________________________________________________

Второто предложение е свързано с отправената към БТПП покана за участие като ВИП-делегати на Конференцията за слънчева енергия в България „Bulgaria Solar Energy Summit”, която ще се проведе на 27 и 28 октомври 2011 г. в гр. София.

Приложено Ви изпращам превод на двудневната програмата на Конференцията за слънчева енергия в България „Bulgaria Solar Energy Summit”.

Организаторите предлагат участието до 4 делегати от БТПП безплатно и без заплащане на такси.

Във връзка с това обстоятелство Ви предлагам своевременно да заявите в БТПП за своя интерес, като имате предвид, че за предимство на такова участие ще се ръководим от датата на постъпването на Вашето съобщение, което може да изпратите на E-mail: office@bcci.bg или факс: (+359 2) 987 32 09.

Също така организаторите предлагат и регистриране на платено участие, като допълнителна информация за това може да получите на тел.: (+359 2) 8117 444 - г-ца Миглена Койчева, отдел "Координация и контрол" в БТПП.

В очакване на Вашите отговори, оставам с уважение,

Цветан Симеонов - председател на УС на БТПП.