Считано от 01.01.2022 г. ТПП Враца не е част от мрежата на EEN / As of 01.01.2022, CCI Vratsa is not part of the Enterprise Europe Network.

Враца, България

WORLD FOOD MOSCOW

  16:18, 09 Aug 11

Интерконтакт ООД -Пловдив и Търговско-Промишлена Камара - Пловдив / мрежата Enterprise Europe Network /, Ви предлагат възможност за комфортно и деловo посещениe на Международното изложение

WORLD FOOD MOSCOW

Москва, 13 - 16 септември 2011 г.

Тематика: храни, хлебни и макаронени продукти, шоколадови и захарни изделия, млечни, месни и рибни продукти, мазнини, консерви, подправки, хранителни добавки и концентрати, сушени и замразени храни, алкохолни и безалкохолни напитки, чай, кафе, тютюневи изделия, деликатеси, здравословни продукти, диетични и детски храни; плодове и зеленчуци. Повече подробности за панаира: www.world-food.ru

В рамките на посещението са предвидени и business-to-business срещи с ваши колеги, посетители на изложбата от Германия, Полша, Скандинавските страни, Дания, Белгия, Франция и Испания, както и с местни руски фирми ,съобразно вашите интереси.

Панаирът предлага не само световна панорама на най-новото в хранителния бранш, но и уникална възможност за контакти с търговци на едро, дистрибутори и представители на големи вериги хранителни магазини от Русия и ОНД, които неизменно участват със свои щандове на това изложение.

Бизнес групата за посещение на панаира ще бъде придружавана от представител на „Интерконтакт" и Камарата..

Цената на пакета услуги за посещение на един участник е левовата равностойност на 880 ЕUR и включва:


1/ Самолетен билет София-Москва-София; 2/ Три нощувки - настаняване в стая по двама, със закуска в хотела на Руската Академия за Държавна Служба при президента на РФ (РАГС- http://www.rags.ru/?q=node/510) - тризвезден ведомствен хотел; 3/ Групови трансфери летище-хотел и ежедневни до панаира (сутрин и вечер); 4/ Входни билети за изложбения комплекс; 5/ Екскурзия в центъра на Москва; 6/ Медицинска и багажна застраховка.

Доплащане за настаняване в самостоятелна стая - 145 EUR еднократно. Указаните цени са без ДДС. Участието ви в пътуването е присъщ разход, за който ще ви бъде издадена данъчна фактура (+ДДС).

Цената е валидна при група от минимум 6 души и навреме направена заявка за посещение, поради промени в условията на авиокомпаниите.
При необходимост ИНТЕРКОНТАКТ ще ви даде информация и би могъл да съдейства за получаване на руска входна виза.

Краен срок: при желание очакваме незабавна ваша реакция на noviz@noviz.com или на тел: 032/27 56 02, 0888 44 20 55

За допълнителна информация и съдействие :

Данаил Георгиев, Интерконтакт ООД, Управител - тел: 032/27 56 02, 0888 44 20 55
Ангел Хронев - Търговско-Промишлена Камара - Пловдив, Изп. Директор тел: 032 908999, 908998/ e-mail: een@pcci.bg