Враца, България

MALTA B2B 2011

  09:08, 06 Apr 11

 ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ДВУСТРАННИ БИЗНЕС СРЕЩИ
MALTA B2B 2011 - СЕЙНТ ДЖУЛИАН, МАЛТА

Търговско-промишлена палата - Враца и центърът Enterprise Europe Network имат удоволствието да Ви поканят на двустранни бизнес срещи, които ще се проведат на 18 и 19 май 2011 г. в Сейнт Джулиан, Малта.
Срещите са свързани с: възобновяема енергия; околна среда; хранително-вкусова промишленост; компютри и технологии; услуги, свързани с обучение; аудио-визуални и креативни индустрии,

ЗА СЪБИТИЕТО
Събитието предоставя уникална възможност за намирането на нови международни бизнес контакти. Едновременно с преките контакти между фирмите, те имат възможност да участват и в редица семинари и дискусии, които можете да видите в програмата. Малта е една отлична стратегическа точка, от която можете да започнете експанзията си към съседните й пазари.

Срещите са част от проект Net4Biz, съфинансиран от Европейската комисия, имащ за цел да помогне на малките и средни предприятия да развият международното си сътрудничество и да навлязат на нови пазари.
Очаква се да присъстват около 120 компании от 11 европейски страни (Австрия, България, Естония, Гърция, Италия, Малта, Норвегия, Полша, Испания, Швеция и Обединеното кралство).

ЦЕЛЕВИ СЕКТОРИ

  • Възобновяема енергия и енергийна ефективност
  • Околна среда
  • Хранително-вкусова промишленост
  • Компютри и технологии
  • Обучителни услуги
  • Аудио-визуални и креативни индустрии

ПРОЦЕДУРА ПО УЧАСТИЕ
Чрез информацията, предоставена от Вас в регистрационната форма, компанията Ви ще бъде включена в онлайн каталог, намиращ се на www.maltab2b.eu, както и в CD.
Непосредствено преди събитието, на всички участници ще бъде раздаден хартиен каталог на събитието с контактните данни на всички участници. От списъка с участващите компании можете да изискате и да уговорите предварително срещи с компаниите, от които се интересувате.
По време на събитието срещите се провеждат на номерирани маси и всяка среща продължава около 30 мин. Официалният език е английски, но ще бъдат осигурени преводачи. Допълнителни срещи могат да се уговорят на място. Разбира се, могат да се проведат голям брой неформални контакти извън официалната програма.

ПАКЕТ ЗА УЧАСТИЕ
Участието е безплатно за един участник от компания. Всеки пакет за участие включва:
каталог на събитието, CD, уговаряне на срещи, преводачески услуги, обяд по време на двата дни и вечеря. Всички участници поемат сами транспортните и хотелските си разходи.

За повече информация, свързана със събитието:
Велина Савчева
Търговско-промишлена палата - Враца
Тел: 092/660271
e-mail: cci-vr@online.bg

ПРОГРАМАТА НА СЪБИТИЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!