Враца, България

Проект ECO4B

ECO4B или Environment cooperation for business, е проект, съфинансиран от Европейската комисия, чиято цел е да насърчава и да създава нови бизнес възможности на международно равнище за компании, изследователски институти и икономически играчи като цяло, работещи в области като енергия, и особено енергия от възобновяеми изтичници, както и околна среда и технологии за устойчива околна среда.

Основната цел на проекта е насърчаване на естествен диалог и положителни взаимодействия между предприятията (особено МСП), академичната и научната общност, обществени и частни институции; диалог, който би довел до създаването на нови връзки и нови бизнес сътрудничества на международно ниво.

Основните дейности по проекта включват участието на фирми в двустранни бизнес срещи в рамките на 3 специализирани изложения с цел намиране на международни партньори и навлизане на нови пазари. Срещите се осъществяват по предварителна регистрация и изработен график. Международните изложения в рамките на проекта са:

EILAT — EILOT
Международно изложение и конференция за възобновяеми енергийни източници
Ейлат, Израел, 16ти – 18ти февруари 2010
Покана за събитието

MATCHING 2010
Милано, Италия, 22ри – 24ти ноември 2010
Покана за събитието

ECOCITY 2011
Барселона, Испания, май 2011
Покана за събитието
Партньори на ТПП Враца по проекта са:
Compagnia delle Opere Pesaro Urbino - Италия
Matimop, Tel Aviv - Израел
Barcelona Chamber of Commerce, Industry and Navigation - Испания
Consorzio Eurosportello Confesercenti, Florence - Италия
Camera di Commercio, Industria, Artigianato e Agricoltura, Napoli - Италия
Chamber of Commerce of Slovenia, Lujibiana - Словения
Maribor Development Agency, Maribor – Словения
Всички фирми, проявяващи интерес, могат да вземат участие в срещите като се свържат с ТПП Враца. За повече информация: моля, вижте приложените файлове към всяко събитие.